Kuchnia

Kuchnia

FIT!!!
Ciasto mocno czekoladowe na bazie czerwonej fasoli Emotikon heart

Przygotowanie:
100 g białka o smaku ciasteczek ( bez też pewnie wyjdzie lub odżwyka o innym smaku )
2 puszki czerwonej fasoli (420 g bez zalewy)
120 g czekolady gorzkiej
60 g masła
40 g kakao
4 jajka
100 g syropu z agawy ( może być miód lub cukier trzcinowy )
w jednym dużym kawałku jest ok 230 kcal
Odżywkę białkową miksujemy razem z jajkami i syropem z agawy, jeśli nie macie syropu z agawy może być miód lub trochę cukru trzcinowego. Dodaj fasolę (wcześniej, dokładnie ją opłucz ją w zimnej wodzie) wszystko zblenduj na jednolitą masę. Czekoladę (100g) rozpuszczamy w kąpieli wodnej z masłem. Przelewamy czekoladę do reszty składników.Pozostałe 20-30 g rozkursz na samym końcu i również dodaj do ciasta. Łączymy wszystkie składniki mieszając i całą masę wylewamy do formy wyłożonej papierem do pieczenia.
Pieczemy w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez około 40 minut.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation