Kuchnia

kuchnia

Dieta błyskawiczna: 4 kg mniej w 4 dni
Dzień 1
Śnia­da­nie: Sa­łat­ka owo­co­wa: wy­mie­szaj po­kro­jo­ne: po­ma­rań­czę, pół ró­żo­we­go grejp­fru­ta i mały banan. Popij zie­lo­ną her­ba­tą z mio­dem.
II śnia­da­nie: Kok­tajl mlecz­ny: szklan­ka mleka, mleka so­jo­we­go lub na­tu­ral­ne­go jo­gur­tu z łyżką malin.
Obiad: Ta­lerz wa­rzyw: zgril­luj po po­ło­wie czer­wo­nej i żół­tej pa­pry­ki, kilka pla­strów cu­ki­nii, po­kro­jo­ną w pla­stry fio­le­to­wą ce­bu­lę. Skrop oliwą, octem bal­sa­micz­nym, posyp natką pie­trusz­ki.
Pod­wie­czo­rek: Sok po­mi­do­ro­wy: do szklan­ki soku włóż ło­dy­gę se­le­ra na­cio­we­go, wkrop sos ta­ba­sco.
Ko­la­cja: Sa­łat­ka z cy­ko­rii: małą cy­ko­rię, kilka liści ra­dic­chio, star­te jabł­ko skrop sosem wi­ne­gret. Posyp pest­ka­mi dyni. Osob­no podaj ugo­to­wa­ny burak z tym samym sosem. Popij her­ba­tą pu-erh.
Przed snem: Aro­ma­tycz­ne mleko: szklan­ka cie­płe­go mleka albo mleka so­jo­we­go ze szczyp­tą kar­da­mo­nu.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation