Design

Design

Dieta, która zmniejsza apetyt i likwiduje cellulit - DZIEŃ 1

ŚNIA­DA­NIE 400 kcal: Kasz­ka z owo­ca­mi: 1/4 szklan­ki kasz­ki lnia­nej zalej szklan­ką wrzą­cej wody. Do­kład­nie wy­mie­szaj. Dodaj dwie łyżki masła orze­cho­we­go, posyp cy­na­mo­nem. Wy­mie­szaj z po­kro­jo­ny­mi roz­mro­żo­ny­mi tru­skaw­ka­mi (dwie czu­ba­te łyżki).

OBIAD 350 kcal: Sa­łat­ka z kur­cza­kiem: Ru­ko­lę wy­mie­szaj z pla­stra­mi awo­ka­do, ugo­to­wa­ną albo upie­czo­ną i po­kro­jo­ną pier­sią kur­cza­ka, kil­ko­ma po­mi­dor­ka­mi kok­taj­lo­wy­mi, krąż­ka­mi czer­wo­nej ce­bu­li, ły­żecz­ka oliwy zmie­sza­nej z so­kiem z cy­try­ny. Posyp upra­żo­ny­mi pest­ka­mi dyni i skrop jo­gur­tem na­tu­ral­nym.

PRZE­KĄ­SKA 120 kcal: Mig­da­ły: Garść mig­da­łów ze skór­ką, mogą być pod­pra­żo­ne na pa­tel­ni bez tłusz­czu.

KO­LA­CJA 280 kcal: Gril­lo­wa­ne mięso: Małą po­lę­dwicz­kę wie­przo­wą posyp pie­przem, po­sma­ruj oliwą i zgril­luj z ka­pe­lu­sza­mi czte­rech spo­rych pie­cza­rek. Zjedz z ugo­to­wa­na al dente fa­sol­ką szpa­ra­go­wą po­sy­pa­ną se­za­mem.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation