Kuchnia

kuchnia

Dieta, która hamuje apetyt. Odchudza 4 kg w ciągu miesiąca.

Dzień 3.
ŚNIA­DA­NIE ok. 330 kcal. Jo­gurt z musli i kiwi: opa­ko­wa­nie jo­gur­tu na­tu­ral­ne­go bez cukru, 3 łyżki musli na­tu­ral­nych, śred­nie kiwi, łyżka za­rod­ków pszen­nych.
DRU­GIE ŚNIA­DA­NIE ok. 140 kcal. Ka­nap­ka z szyn­ką i pa­pry­ką
1,5 krom­ki chle­ba ze śliw­ką, pla­ste­rek szyn­ki z in­dy­ka, mała, czer­wo­na pa­pry­ka.
OBIAD ok. 420 kcal. Młoda ka­pu­sta z kur­cza­kiem: 100 g fi­le­ta z pier­si kur­cza­ka (masa mięsa su­ro­we­go), ok. 2 szkla­nek po­kro­jo­nej, mło­dej ka­pu­sty, śred­nia mar­chew­ka, ły­żecz­ka oliwy z oli­wek, lekki bu­lion wa­rzyw­ny, ko­pe­rek (ilość do­wol­na); 2 cien­kie krom­ki pie­czy­wa peł­no­ziar­ni­ste­go.
POD­WIE­CZO­REK ok. 100 kcal. Owoce - 2 szklan­ki czer­wo­nych po­rze­czek.
KO­LA­CJA ok. 230 kcal. Sola za­pie­ka­na z moz­za­rel­lą i ba­zy­lią: 100 g fi­le­ta z soli, sok z cy­try­ny, ulu­bio­ne przy­pra­wy, śred­ni po­mi­dor, pla­ste­rek sera moz­za­rel­la, sok z cy­try­ny, list­ki ba­zy­lii, 2 gar­ście świe­żej, zie­lo­nej fa­sol­ki szpa­ra­go­wej, ulu­bio­ne przy­pra­wy. Rybę skrop so­kiem z cy­try­ny, od­staw w chłod­ne miej­sce na kil­ka­na­ście minut, a na­stęp­nie posyp przy­pra­wa­mi. Prze­łóż do na­czy­nia ża­ro­od­por­ne­go, połóż na niej pla­ster moz­za­rel­li i po­mi­do­ra, posyp list­ka­mi ba­zy­lii. Fa­sol­kę szpa­ra­go­wą ugo­tuj na parze.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation