Kuchnia

kuchnia

SKŁADNIKI:

2 rozbite plastry schabu bez kości
2 duże pieczarki
1/2 czerwonej papryki
4 plastry pomidora
2 plastry żółtego sera
przyprawy: sól, pieprz czarny, przyprawa do wieprzowiny
bułka tarta, jajko, olej do smażenia
PRZYGOTOWANIE:

Pieczarki pokroić w półplasterki, paprykę w kostkę. Podsmażyć razem na patelni. Mięso umyć i osuszyć. Oprószyć przyprawami, panierować w jajku i bułce, usmażyć z obu stron na rozgrzanym oleju (ja nie panierowałam, tylko usmażyłam bez tłuszczu na patelni ceramicznej). Na każdym kawałku mięsa ułożyć porcję pieczarek z papryką,po 2 plastry pomidora oraz przykryć serem. Zapiec w piekarniku ok. 8-10 min. w 175 st. C.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation