Musisz być zalogowany, by wykonać tę akcję
Musisz być zalogowany, by wykonać tę akcję
Musisz być zalogowany, by wykonać tę akcję
Musisz być zalogowany, by wykonać tę akcję
Musisz być zalogowany, by wykonać tę akcję
Musisz być zalogowany, by wykonać tę akcję
Musisz być zalogowany, by wykonać tę akcję

Kuchnia

Przepisy

Kanapkowa pasta z łososia

200 g pieczonego łososia
łyżeczka majonezu
2-3 łyżki jogurtu naturalnego
2-3 łyżki sera typu feta
łyżeczka soku z cytryny
szczypta soli
świeżo mielony pieprz
koperek

Upieczonego łososia studzimy, następnie obieramy z "mięsa" i wrzucamy do wysokiego naczynia.
Dodajemy majonez, jogurt naturalny, fetę i koperek. Przyprawiamy sokiem z cytryny, solą i pieprzem.
Składniki miksujemy za pomocą blendera na gładką pastę. Chłodzimy w lodówce przed podaniem lub podajemy od razu z pieczywem, jajkiem ugotowanym na twardo i z krążkami pora.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation