Kuchenne Porady

201 inspiracji
21 obserwujących
5 Salad Bases That Last All Week in the Refrigerator — Sunday Night Salads | The Kitchn
DomPelenPomyslow.pl – 10 roślin, które kupujesz, a możesz je sama ponownie posadzić!
Moczymy wszystkie pestki, orzechy, ziarna, strączki... Dzięki temu
usuniemy ilość kwasu fitynowego, goitrogenów, zneutralizujemy inhibitory enzymatyczne oraz zwiększymy zawartość witamin (szczególnie z grupy B)
Maria Mind Body Health | Baking with Coconut Flour, low carb baking, gluten free baking
Ekstrakty
wanilię, skórkę z pomarańczy, cytryny lub mięte zalewamy wódka, zamykamy - przechowujemy w chłodnym, ciemnym i codziennie potrząsamy. Nie trzymamy w lodowce. Wanilię najlepiej zalać rumem, super smak. Po miesiącu ekstrakty jeszcze nie bedą miały takiej mocy ale po 2 to jest właśnie to.
5 ZDROWYCH TŁUSZCZÓW, KTÓRYCH NALEŻY UŻYWAĆ W KUCHNI | OLA LA LCHF
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation
Następna strona