Kuchnia

Deserki

CZEKOLADOWE.

Malted Chocolate Cupcakes
(30 babeczki)

6 uncji niesłodzone czekolady, posiekane drobno
2/3 szklanki oleju neutralnego (np. z pestek winogron lub olej rzepakowy)
2 2/3 szklanki cukru pudru
1 2/3 szklanki mąki
1/3 szklanki niesłodzonego holenderski przetworzone kakao
1/3 szklanki Ovaltine
1 łyżeczka sody
1/2 łyżeczki soli
2/3 szklanki pełnotłustego śmietana
3 duże jajka
1 1/4 szklanki (10 fl oz / 300 ml) gorącej silny parzonej kawy
3/4 szklanki drobno posiekanej czekolady pokryte ze słodu piłki mleka (opcjonalnie)
Malted Frosting Kakao (patrz przepis poniżej)

Aby babeczki:
Rozgrzej piekarnik do 350F stopni. Linia 30 ciastko studnie z wkładki papieru.

W górnej części podwójnego kotle na gotującej wody, topi się czekoladę, mieszając od czasu do czasu. Gdy stapia się czekolady, piany w oleju do gładkości. Zdjąć z ognia, ale ogrzać nad wodą.

Przesiać cukier, mąkę, kakao, Ovaltine, sodę i sól do miski miksera stoiska. Założyć mikser stojący z załącznikiem łopatkowym.

W osobnej misce wymieszać jaja i śmietanę aż będzie gładkie.

Dodaj mieszaniny jaj do mąki i wymieszać aż dobrze połączone, zeskrobać dół boków miski. Dodać rozpuszczoną czekoladę + mieszanka oleju i dobrze wymieszać. Dodać gorącej kawy w ciągły strumień do połączeniu. Skrobać boki miski (ciasto może być cienkie). Jeśli używasz, wymieszać z 3/4 szklanki posiekanych kulami słodowanych mlecznych do ciastko ciasto.

Podzielić ciasto równo między wkładki papierowe. Piec przez około 18 - 22 minut lub do momentu, wykałaczka dodaje w centrum przedstawia kilka wilgotne okruchy. Centrum powinno również wypływać z powrotem, gdy lekko.

Wyjmij z piekarnika i ułożyć na ruszcie do ostygnięcia na patelni przez 5 minut. Delikatnie wyjmij babeczki z patelni i chłodnych całkowicie na stojakach stalowych przed lukier.

Malted Cocoa Frosting
(Wystarczy na mróz 30 babeczek)

1 cup (2 paluszki) niesolonego masła o temperaturze pokojowej
Cukru 2 1/2 cups cukierników "(podzielone na 2 porcje: 2 szklanki + 1/2 szklanki)
1/3 szklanki Ovaltine
2 łyżki mleko
1 łyżeczka ekstraktu z wanilii

W misce miksera stoiska, wyposażonego zajęcia łopatkowe, o prędkości średnio-wysokiej, beat, aż masło kremowe, około 2 minut. Dodaj 1 cukiernicy Pucharów cukier stopniowo, pokonując utrzeć na puszystą masę, około 2 minut, zgarniania dół miskę raz czy dwa. Dodaj kolejny 1 szklanki cukru pudru "i połowę mleka. Pokonać aż będzie gładkie i kremowe. Dodaj Ovaltine i pozostałe mleko i pokonać dobrze, zgarniania brzegi miski. Dodać ekstrakt waniliowy i pokonać na wysokich obrotach aż do bardzo lekkich i kremowy, około 2 minut. Jeśli jest zbyt miękka matowania, pokonać w niektórych lub wszystkich pozostałych kubka 1/2 z cukru pudru.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation