Sport i fitness

BeDiet

DIETA OWSIANKOWA
6
Drugi wa­rian­t menu na cały dzień.
ŚNIA­DA­NIE 140 kcal. Owsian­ka z dak­ty­la­mi (skład­ni­ki na 4 por­cje): 4 sie­ka­ne dak­ty­le, szkl. płat­ków owsia­nych zmik­so­wa­nych w blen­de­rze, 2 łyżki kakao, szczyp­ta soli, 2 szklan­ki wody Wy­mie­szaj skład­ni­ki. "Roz­klej" w ku­chen­ce mi­kro­fa­lo­wej lub pie­kar­ni­ku. Por­cja to 1/4 szklan­ki owsian­ki.
PRZE­KĄ­SKA 150 kcal. Jo­gurt owsian­ko­wy: do szklan­ki jo­gur­tu na­tu­ral­ne­go dodaj 3 łyżki płat­ków owsia­nych i szczyp­tę cy­na­mo­nu.
OBIAD 300 kcal. Na­le­śni­ki: 2 małe na­le­śni­ki po­sma­ruj ser­kiem na­tu­ral­nym (100 g), wy­mie­sza­nym z płat­ka­mi owsia­ny­mi i po­kro­jo­ną nek­ta­ryn­ką (por­cja to 2 na­le­śni­ki). Do picia woda mi­ne­ral­na.
POD­WIE­CZO­REK 180 kcal. Płat­ki z ar­bu­zem: pod­pra­żo­ne na pa­tel­ni płat­ki owsia­ne wy­mie­szaj z ka­wał­ka­mi ar­bu­za (100 g). Posyp cy­na­mo­nem. Mo­żesz też dodać kilka za­mro­żo­nych tru­ska­wek lub cząst­ki po­ma­rań­czy.
KO­LA­CJA 300 kcal. Sa­łat­ka z kur­cza­ka: wy­mie­szaj po­kro­jo­ną, ugo­to­wa­ną pierś kur­cza­ka z 1/8 pa­pry­ki, 2 łyż­ka­mi grosz­ku, ce­bu­lą czer­wo­ną i pod­pra­żo­ny­mi płat­ka­mi owsia­ny­mi. Do­praw ma­jo­ne­zem light, świe­ży­mi zio­ła­mi, solą i pie­przem.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation