Musisz być zalogowany, by wykonać tę akcję
Musisz być zalogowany, by wykonać tę akcję
Musisz być zalogowany, by wykonać tę akcję
Musisz być zalogowany, by wykonać tę akcję
Musisz być zalogowany, by wykonać tę akcję
Musisz być zalogowany, by wykonać tę akcję
Musisz być zalogowany, by wykonać tę akcję
Musisz być zalogowany, by wykonać tę akcję
Musisz być zalogowany, by wykonać tę akcję
Musisz być zalogowany, by wykonać tę akcję
Musisz być zalogowany, by wykonać tę akcję
Musisz być zalogowany, by wykonać tę akcję
Musisz być zalogowany, by wykonać tę akcję
Musisz być zalogowany, by wykonać tę akcję
Musisz być zalogowany, by wykonać tę akcję
Musisz być zalogowany, by wykonać tę akcję
Musisz być zalogowany, by wykonać tę akcję

Kuchnia

Smakowe

KUCHNIA PEŁNA MAGII ...: Sałatka z wędzonym kurczakiem
Sałatka z wędzonym kurczakiem

2 udka wędzone (ok. 50-60 dag przed obraniem)
1 słoiczek selera konserwowego
1 puszka kukurydzy
15 dag żółtego sera
5 jajek
majonez, jogurt (1:1)
sól, pieprz



Udka obieramy, mięso kroimy w kostkę. Jajka gotujemy, obieramy, kroimy w kostkę. Seler i kukurydzę odsączamy z zalewy. Ser żółty ścieramy na tarce do warzyw na dużych oczkach (możemy oczywiście również pokroić go w kostkę). Wszystkie składniki sałatki przekładamy do miski, dodajemy sos i dokładnie mieszamy.
Sos: łączymy majonez z jogurtem w proporcji 1:1, doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Nie musimy przesadzać z jego ilością ponieważ składniki są dość wilgotne. Gotową sałatkę odstawiamy w chłodne miejsce na około 1-2 godziny aby składniki „przeszły” smakiem.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation