Musisz być zalogowany, by wykonać tę akcję
Musisz być zalogowany, by wykonać tę akcję
Musisz być zalogowany, by wykonać tę akcję
Musisz być zalogowany, by wykonać tę akcję

Kuchnia

Przepisy

PASTA Z CIECIERZYCY I PIECZONEGO CZOSNKU

Składniki:

puszka Bonduelle ciecierzyca gotowana na parze
główka pieczonego czosnku*
6 suszonych pomidorów z zalewy
4 łyżki oliwy z suszonych pomidorów
Pieprz i sól do smaku
dwie łyżki suszonej pietruszki
Ciecierzycę płuczemy dokładnie, dodajemy upieczony obrany czosnek, pomidory suszone i oliwę i blendujemy na gładka masę. Jeżeli będzie za sucha dodajemy jeszcze łyżkę oliwy. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Na koniec dajemy suszoną pietruszkę i smarujemy chlebek
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation