Kuchnia

Desery

Skladniki
Puszka mleka skondensowanego nieslodzonego lub kartonik 0, 5 l
3:galaretki kolorowe najlepsze wyraziste kolorki
3 szkl wody
Biala czekolada
Tortownica

Galaretki rozpuścić w osobnych miseczkach kazda w szklance gorącej wody. Mozna poslodzic. Ja nie slodze wtedy pianka jest lekko kwaskowa. Schłodzić.
Mleko skondensowane schłodzić.(mozna wlozyc na chwile do zamrażarki) następnie ubic mikserem na piane. Piane podzielić na 3 rowne czesci. Dodac chłodna ale wciaz plynna galaretke do kazdej czesci piany i wymieszać dokladnie. Tortownice wyłożyć papierem. Na srodek tortownicy wylac 3 lyzki pierwszego koloru, następnie na to 3 lyzki drugiego koloru i 3 lyzki trzeciego koloru. Nakładać masy w ten sposób do wykonczenia. Wstawic do lodowki do sciecia. Po wyjeciu Wierzch posypać starta na malych oczkach biala czekolada lub wiorkami kokosowymi
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation