Musisz być zalogowany, by wykonać tę akcję
Musisz być zalogowany, by wykonać tę akcję
Musisz być zalogowany, by wykonać tę akcję
Musisz być zalogowany, by wykonać tę akcję
Musisz być zalogowany, by wykonać tę akcję

Kuchnia

dania

Pasta jajeczna z awokado, wspaniałe śniadanie. Przepis:
Składniki:
dwa jaja ugotowane na twardo
pół dojrzałego (miękkiego) awokado
ząbek czosnku
łyżka oliwy z oliwek
łyżka majonezu
sok z połowy limonki
sól
pieprz
garść posiekanego szczypiorku
dodatkowo pieczywo i czarny sezam
Jaja gotujemy na twardo. Awokado obieramy i kroimy w kostkę, od razu polewamy sokiem z limonki aby nie zrobiło się ciemne. Dodajemy posiekany drobno ząbek czosnku i doprawiamy solą. Jaja kroimy w kostkę. Mieszamy (lub ugniatamy widelcem) z awokado i czosnkiem. Doprawiamy solą, świeżo zmielonym pieprzem. Dodajemy oliwę oraz majonez. Dokładnie mieszamy. Podajemy z ulubionym pieczywem posypane szczypiorkiem i czarnym sezamem. Połowę szczypiorku można wymieszać z pastą wcześniej. Gotowe!

Po więcej przepisów zapraszam na: www. mangopapaja.blogspot.com
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation