Musisz być zalogowany, by wykonać tę akcję
Musisz być zalogowany, by wykonać tę akcję
Musisz być zalogowany, by wykonać tę akcję
Musisz być zalogowany, by wykonać tę akcję
Musisz być zalogowany, by wykonać tę akcję

Książka

ciasteczka

Czteroskałdnikowe kokosowe batoniki

Składniki
680 g wiórków kokosowych
400 g mleka skondensowanego słodzonego
2 szklanki cukru pudru
680 g czekolady (stopionej)
Wskazówki
Krok 1
W dużej misce wymieszać razem 560 g wiórków kokosowych, mleko skondensowane i cukier puder. Wyłóż do lekko natłuszczonej formy, przyciśnij i wstaw do zamrażalnika na ok 1h.
Krok 2
Potnij na małe kwadraty i zanurzaj w roztopionej czekoladzie.Wykładaj na papier do pieczenia i natychmiast posyp pozostałymi wiórkami.

Przechowywać w zamkniętym pojemniku.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation