Kuchnia

może by coś zjeść...

Ekspresowy pasztet-zobaczcie jakie to proste - DomPelenPomyslow.pl
Składniki
30 dag wątróbki wieprzowej(może być również drobiowa)
20 dag słoniny
cebula
1/2 szkl rosołu (może być z kostki rosołowej,jak nie macie)
łyżeczka majeranku,
sól
pieprz
Przygotowanie
Słoninę wrzucamy do rondelka
cebulkę kroimy w kostkę, dorzucamy do sloninki, smażymy w garnku 2-3 min
dodajemy pokrojoną w kawałki wątróbkę i podlewamy rosołkiem dodajemy majeranek, sól i pieprz i dusimy na małym ogniu pod przykryciem przez pół godzinki,
po tym czasie miksujemy, doprawiamy kilkoma kroplami maggi
przelewamy do słoiczka i jak wystygnie to dajemy do lodówki żeby stężał
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation