Musisz być zalogowany, by wykonać tę akcję
Musisz być zalogowany, by wykonać tę akcję
Musisz być zalogowany, by wykonać tę akcję
Musisz być zalogowany, by wykonać tę akcję

Kuchnia

wypieki

Kanapka z tzatziki, fetą i suszonymi pomidorami | Kwestia Smaku

SKŁADNIKI

chleb np. domowy z grubą i chrupiącą skórką NA GUINNESSIE, RAZOWY lub ZWYKŁY BEZ DODATKÓW
DOMOWY DIP TZATZIKI
ser feta
suszone pomidory
rukola
oliwa extra vergine
sól morska i świeżo zmielony czarny pieprz

PRZYGOTOWANIE

Przygotować tzatziki zgodnie z PRZEPISEM. Kromki chleba (opcjonalnie opieczone na chrupiąco w tosterze) skropić oliwą extra vergine, posmarować tzatzikami, posypać fetą, rukolą i kawałkami suszonych pomidorów. Doprawić solą i świeżo zmielonym pieprzem, skropić dodatkową oliwą extra vergine i podawać z resztą tzatzików.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation