Musisz być zalogowany, by wykonać tę akcję
Musisz być zalogowany, by wykonać tę akcję
Musisz być zalogowany, by wykonać tę akcję
Musisz być zalogowany, by wykonać tę akcję
Musisz być zalogowany, by wykonać tę akcję
Musisz być zalogowany, by wykonać tę akcję
Musisz być zalogowany, by wykonać tę akcję
Musisz być zalogowany, by wykonać tę akcję
Musisz być zalogowany, by wykonać tę akcję

Kuchnia

kuchnia

Sałatka z czerwoną fasolą, kukurydzą i żółtym serem
1 puszka czerwonej fasoli
1 puszka kukurydzy
25 dag żółtego sera (Gouda, Edamski)
majonez
sól, pieprzFasolkę odsączamy i przepłukujemy pod zimną wodą. Kukurydzę odsączamy. Ser żółty kroimy w drobną kostkę. Wszystkie składniki przekładamy do miseczki, dodajemy majonez (według uznania), sól, pieprz do smaku i mieszamy.

Rada: Jeśli sałatka zostaje nam na drugi dzień, to należy dodać do niej trochę majonezu, ponieważ ser żółty "spija" go.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation