Kuchnia

kuchnia - dietetyczne i ...

Placki otrębowe
Pasta marchewkowa
Pół papryki pokrojonej
herbata owocowa

Placki otrębowe:
1 jajko
2 łyżki serka kanapkowego naturalnego
4 łyżki otrąb mieszanych
½ łyżeczki oleju

Jajko roztrzep, wymieszaj z serkiem i otrębami. Smaż na teflonowej patelni, delikatnie nasmarowanej olejem (rozprowadź olej po patelni za z pędzelka lub papierowego ręcznika).


Pasta marchewkowa
Składniki na 4 łyżki:
1 średnia marchewka
Ser żółty
1 płaska łyżka majonezu
1 mały ząbek czosnku

Obraną marchewkę i ser żółty zetrzyj na tarce na drobnych oczkach. Dodaj zgnieciony ząbek czosnku i majonez. Dokładnie wymieszaj.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation