Kuchnia

Kuchnia - przetwory ...

Marynowane buraczki
Burak, gotowane w ten sposób okazuje się smaczne, aromatyczne - wspaniały akkomanement do wędlin. Idealny do świątecznego stołu. Do sterylizacji jar, umyj je wodą z mydłem, czysta i ciepła w piekarniku przez 5 minut. 1. Przycinanie kończy z buraków i pocierać ją, ale pozostaw skórki. Zawinąć w folię całe buraki.
Umieść na blasze w rozgrzanym piecu 190 C gr. Piec przez 3 godziny, aż będą miękkie, gdy przebili kijem. Następnie wyjść z pieca i tak szybko, jak są one całkiem fajne, obrać i drobno posiekać. 2. Obrać i posiekać cebulę.
Następnie, umieść warstw buraki i cebulę sterylizowane jar. Następnie umieścić ocet, sól i pieprz w małym rondelku, doprowadzić do wrzenia i zalać marynatą na buraki i szalotki, tak aby całkowicie pokryte warzywa. Buraczki nie trzeba nalegać - możesz mieć w dzień lub dwa, ale mogą być przechowywane, jeśli jest zawsze całkowicie pokryte z octem
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation