Kuchnia

desery, ciasta itp.

12 sztuk herbatników typu petitki

masa cytrynowa:
2 budynie waniliowe bez cukru (takie po 40 gramów)
1/3 szklanki soku z cytryny (ilość wyciśnięta z 3 dużych cytryn)
1,5 szklanki soku pomarańczowego (ewentualnie wody)
130 gramów masła
1 szklanka cukru

16 sztuk podłużnych biszkoptów (lady fingers)
nasączenie biszkoptów:
2 łyżki soku z cytryny
3 łyżki przegotowanej i ostudzonej wody
1 łyżka cukru

masa jogurtowo - cytrynowa:
2 galaretki cytrynowe + 200 ml wrzątku
600 gramów jogurtu naturalnego
1 - 2 kopiaste łyżki cukru pudru

12 sztuk ciastek typu delicje (o smaku pomarańczowym lub cytrynowym)
2 galaretki cytrynowe
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation