Musisz być zalogowany, by wykonać tę akcję
Musisz być zalogowany, by wykonać tę akcję
Musisz być zalogowany, by wykonać tę akcję

Kuchnia

SURÓWKI - JARZYNY - WARZYWA DO OBIADU ...

Przepis na sałatkę z czerwoną fasolą
Do przygotowania sałatki z czerwoną fasolą będziesz potrzebowała:

•1 puszki czerwonej fasoli,
•1 małej puszki kukurydzy,
•½ czerwonej cebuli,
•½ papryki czerwonej,
•½ awokado,
•1 łyżeczki kminku,
•1 łyżeczki kolendry,
•soku z limonki.
Sposób przygotowania:

Fasolę oraz kukurydzę należy odsączyć i umieścić w misce. Następnie dodajemy do nich obraną i pokrojoną w kostkę cebulę, paprykę i awokado. Wszystkie składniki dokładnie mieszamy i doprawiamy kminkiem mielonym oraz posiekaną świeżą kolendrą. Całość polewamy sokiem z limonki i w razie konieczności doprawiamy szczyptą soli, gdy będzie zbyt mdła. Przygotowana sałatka najlepiej smakuje schłodzona. Świetnie komponuje się z rybami oraz owocami morza.

Smacznego!
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation