Musisz być zalogowany, by wykonać tę akcję
Musisz być zalogowany, by wykonać tę akcję
Musisz być zalogowany, by wykonać tę akcję
Musisz być zalogowany, by wykonać tę akcję

Kuchnia

Przepisy na ciasta i nie tylko

Składniki: (dla około 6 osób)
1 średnia kapusta pekińska
3-4 mandarynki (lub 1 pomarańcza)
1/4 szklanki rodzynek

4 łyżki jogurtu naturalnego
2 łyżki majonezu

Wykonanie:
Kapustę pekińską poszatkować. (Uwaga: Odkroić głąb i wszystkie najgrubsze części liści.)

Mandarynki obrać i pokroić w kostkę. Wymieszać poszatkowaną kapustę, pokrojone w kostkę mandarynki oraz rodzynki. Zalać jogurtem wymieszanym z majonezem i dokładnie wymieszać.

Odstawić do lodówki “do przegryzienia” na minimum 2-3 godziny.

Podawać do pieczonego drobiu.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation