Kuchnia

Naleśniki,krokiety,pierogi,makarony

wrap brzoskwiniowo-migdałowy
składniki

1 mission wrap z ziarnami
1 puszka pokrojonych brzoskwiń 125 g
100 g gęstej śmietany
1 łyżeczka stołowa cukru pudru
30 g migdałów w płatkach, prażonych

etapy przygotowania

1. pokrój cząstki brzoskwiń na pół.
składniki etapu: 1 puszka pokrojonych brzoskwiń 125 g
2. ubij śmietanę z cukrem i ostrożnie wmieszaj prażone migdały.
składniki etapu: 100 g gęstej śmietany, 30 g migdałów w płatkach, prażonych
3. delikatnie podgrzej mission wrap w mikrofali lub na suchej patelni. połóż go na talerzu, pozwól żeby trochę ostygł i rozprowadź kremową masę, mniej więcej 2 cm od brzegów.

składniki etapu: 1 mission wrap z ziarnami
4. rozłóż kawałki brzoskwiń na kremie i ostrożnie zroluj deli wrap starając się utworzyć zwartą roladę.
5. przed podaniem potnij wrapa na czterocentymetrowe kawałki, obetnij brzegi.
6. posyp cukrem pudrem.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation