Kuchnia

JEDNOGARNKOWE

WINIARY POMYSŁ NA... chłopski garnek 1 opakowanie
cebula 2 sztuki
olej 3 łyżki
mięso mielone 350 g
pieczarki 250 g
ziemniaki 400 g

Sposób przygotowania:

Cebule obierz i pokrój w paseczki, a następnie zeszklij na oleju.
Dodaj mięso i smaż przez 10 minut.
Obierz ziemniaki.
Dodaj do mięsa pieczarki pokrojone w plastry i ziemniaki pokrojone w grubą kostkę.
Wszystko smaż jeszcze przez chwilę.
WINIARY POMYSŁ NA… chłopski garnek połącz z 400 ml zimnej wody i wlej do mięsa.
Zagotuj wszystko, a następnie gotuj na wolnym ogniu pod przykryciem, od czasu do czasu mieszając przez 20-25 minut.

Komentarze

Agnieszka 9 lat temu
POLECAM :)
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation