Kuchnia

Mniam

1 cebula

1 ząbek czosnku

25 dag pomidorów koktajlowych

25 dag zielonej fasolki szparagowej

sól, pieprz

2 łyżki pesto bazyliowego

1 łyżka posiekanej natki pietruszki

1 łyżka utartego sera Grana Padano

20 dag penne



Cebulę posiekać w kostkę, czosnek wycisnąć przez praskę.

Pomidorki pokroić.

Fasolkę ugotować w osolonej wodzie, ostudzić i pokroić w kawałki.

Makaron ugotować al dente.

Na patelni rozgrzać oliwę , zeszklić na niej cebulę i czosnek.

Dodać penne, wymieszać z pesto i posiekaną pietruszką, dodać kawałki fasolki i pomidorki.

Doprawić solą , pieprzem.

Gotowy makaron posypać tartym serem Grana Padano
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation