Musisz być zalogowany, by wykonać tę akcję
Musisz być zalogowany, by wykonać tę akcję
Musisz być zalogowany, by wykonać tę akcję
Musisz być zalogowany, by wykonać tę akcję
Musisz być zalogowany, by wykonać tę akcję
Musisz być zalogowany, by wykonać tę akcję
Musisz być zalogowany, by wykonać tę akcję
Musisz być zalogowany, by wykonać tę akcję

Kuchnia

Desery

Domowe krówki czekoladowe
200 g gorzkiej czekolady (użyłam połowy)
100 ml kremówki
100 g cukru
100 g glukozy
Zagotować śmietankę, cukier i glukozę. Po momencie zawrzenia gotować jeszcze 3 minuty, ciągle mieszając. Potem zdjąć z ognia, dorzucić połamaną na kostki czekoladę, mieszać aż do jej rozpuszczenia i energicznie ubić trzepaczką albo zmiksować. Przelać do formy wyłożonej papierem do pieczenia lub silikonowych foremek. Odłożyć do zastygnięcia na 2- 3 godziny (w temperaturze pokojowej) lub na 30 minut do lodówki. Smacznego!
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation